6-parasta-suomalaista-pokerinpelaajaa,-jotka-tekivät-historiaa-pelaa-pokeria

6 parasta suomalaista pokerinpelaajaa, jotka tekivät historiaa

Pokeri on muuttunut voimakkaasti sen jälkeen, kun sitä alettiin pelaamaan online-kasinoissa, tehden siitä suosituimman uhkapelin maailmassa.

Vaikka pokeri ei ole muuttunut, pokerin pelaajat ovat kehittäneet parempia strategioita ja pelityylejä.

Aikaisemmin aasialaiset pelaajat olivat ainoita, jotka olivat huippuja pokerissa. Aasialaisten pelaajien jälkeen skandinaaviset pelaajat nousivat kärkeen ja nykyisin myös suomalaiset pelaajat tunnetaan aggressiivisemmasta pelityylistään.

Tänään katsomme parhaita suomalaisia pokerinpelaajia, jotka ovat tehneet historiaa online-pokerissa sekä heidän viimeisimpiä saavutuksistaan.

6 parasta suomalaista pokerinpelaajaa jotka tekivät historiaa pelimerkit - 6 parasta suomalaista pokerinpelaajaa, jotka tekivät historiaa

Patrik Antonius

Patrik oli entinen ammattilaistennispelaaja, joka teki myös mallin töitä, mutta käänsi uransa ylösalaisin 2000-luvun alussa kun hän kuuli online-pokerista.

Hänen intohimonsa pokeriin on sallinut hänen voittaa suuria turnauksia ja pokeritapahtumia. Hänen pokeritienauksensa ovat yli 8 miljoonaa dollaria ja viimeisimpien uutisten mukaan hän tavoittelee lisää.

Ilari Sahamies

Ilari Sahamies tunnetaan yhtenä parhaana suomalaisena pokerinpelaajana. Hän aloitti pokerin pelaamisen nuorena, ja vaikka hänen ensimmäiset kohtaamiset ammattilaispokerissa olivat live-pokeriareenalla, hän siirtyi nopeasti online-pokeriturnauksiin.

Hän on päässyt uutisiin, koska hän on säännöllinen osallistuja suurimmassa osassa PokerStars-turnauksia.

Sami Kelopuro

Sami ”LarsLuzak” Kelopuro on ollut uutisissa sen jälkeen, kun hän aloitti ammattilaispokerin pelaamisen 2000-luvun puolessa välissä.

Vaikka hän on ollut säännöllinen pelaaja eurooppalaisilla pokerisivustoilla ja turnauksissa, hän on myös osallistunut live-pokeriturnauksiin ja hänet tunnetaan siitä, että hän oli toisella sijalla $10.000 WSOP PLO -mestaruuskilpailussa.

Jens Kyllönen

Jens Kyllönen, tai Jeans89, niin kuin hänen online-lempinimensä sanoo, on todistanut olevansa hirmuinen pokerinpelaaja ja mestari sekä live- että online-pokerissa. Jens aloitti pokerin pelaamisen nuorena ja vuoteen 2011 mennessä hän vallitsi online-rahapelejä ja ansaitsi valtavaa voittoa.

Tähän päivään asti Jens Kyllönen on yksi suurimmista voittajista, mitä tulee online-pokeripeleihin.

Juha Helppi

Toisin kuin muut ammattilaispokerinpelaajat Suomessa, Juha Helppi ei käytä aggressiivista pelityyliä. Hän valitsee järjestelmällisemmän ja rauhallisemman tavan, jolla hän lähestyy peliä, ja hän on voittanut yli 7,3 miljoonaa dollaria uransa aikana.

Hänen viimeisin saavutuksensa oli olla ensimmäisen Premier League Pokerin voittaja.

Joni Johkimainen

Joni ”Bustoville” Johkimainen on suomalainen ammattipelaaja, joka ansaitsee nimensä tällä parhaiden pokeripelaajien listalla.

Hänen turnausvoittonsa ovat yli 2 miljoonaa dollaria ja vaikka hänen uransa on vasta alussa, on vain ajan kysymys, milloin tämä lupaava pelaaja hyödyntää kaiken potentiaalinsa.

Koska online-pokeri on tapa, jolla harjoitella ja osallistua ammattilaisturnauksiin, ei ole yllätys, miksi nykyisin on olemassa niin monia lahjakkaita pelaajia, tehden siitä loistavan asian ammattilaispelaajille tehdä historiaa ja ilmestyä uutisissa.