4-parasta-tietokonetta-online-pokerille-työskentelevät-iPadilla

4 parasta tietokonetta online-pokerille

Suurinta osaa online-pokerihuoneita voi pyörittää melkein mitä vain laitteisto. Online-pokerisivustot tekevät tämän kannustimena houkutellakseen enemmän antiikkitietokoneiden käyttäjiä.

Mutta ammattilaispokerinpelaajat valitsevat parhaat tietokoneet ja laitteet tunteakseen olonsa mukavaksi, kun he pelaavat pokeria. Olemassa on monia teknisiä tietoja, joita suositellaan tietokoneelle, jos suunnittelet pelaavasi ammattilaispokeria.

Tässä luettelossa näytämme sinulle parhaat kannettavat tietokoneet, joiden avulla voit parantaa kokemustasi pelatessasi online-pokeria. Jaamme myös hyviä vaihtoehtoja ja asioita, joita sinun tulisi pitää mielessä seuraavalla kerralla, kun etsit tietokonetta.

Dell Inspiron 15 Non-Touch

4 parasta tietokonetta online pokerille Dell Inspiron - 4 parasta tietokonetta online-pokerille

Dell Inspiron 15 Non-Touch on täydellinen valinta niille, jotka haluavat säästää rahaa kun he ostavat kannettavaa tietokonetta. Se on todella edullinen ja sillä on hyvät tekniset laitteistot online-pokerille.

4GB:n RAMilla ja kaksoisydinprosessorilla, tämä kevyt kannettava on kaikki, mitä tarvitset pokerin pelaamiseen.

Acer Aspire V7

4 parasta tietokonetta online pokerille Acer Aspire - 4 parasta tietokonetta online-pokerille

Jos haluat käyttää hieman enemmän rahaa tehokkaampaan kannettavaan, silloin Acer Aspire V7 on täydellinen vaihtoehto sinulle. Siinä on i5-prosessori, 8 GB RAMia ja korkean resoluution näyttö, joka on täydellinen online-uhkapelihuoneeseen.

Acer Aspire V7 saattaa olla hieman raskas kannettavaksi, mutta on myös kevyt vaihtoehto, jota voit kokeilla.

Razor Blade Pro 17

4 parasta tietokonetta online pokerille Razor Blade - 4 parasta tietokonetta online-pokerille

Razor Blade Pro 17 on tehokkain kannettava niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti pelistään. Razor Blade Pro 17 on kallis kannettava, mutta siinä on i7-prosessori, 16 GB RAMia ja 17.3” näyttö, ja se on sen arvoinen.

Minkä vain tyyppistä peliä, ohjelmistoa tai sivustoa, joka tarjoaa pokeria, voidaan pelata ilman ongelmia Razer Blade Prolla.

MacBook Pro Retina 15

4 parasta tietokonetta online pokerille MacBook - 4 parasta tietokonetta online-pokerille

Tämä suositus on niille, jotka käyttävät mieluummin Applea Microsoftin sijasta. Vaikka MacBook Pro Retina 15 on kallis verrattuna muihin tietokoneisiin tässä luettelossa, se voi pyörittää mitä vain peliohjelmistoa tai online-pokeripeliä.

Jos haluat käyttää MacOSia, sitten MacBook Pro Retina on loistava vaihtoehto.

Jos etsit tämän luettelon ulkopuolella olevia vaihtoehtoja, suosittelemme, että pidät silmällä RAMia (tulisi olla ainakin 4 GB), loistavaa prosessoria (kaksoisydin tai parempi) ja kiintolevyä (enemmän kuin 128 GB).

Muut tekniset asiat kuten näytön resoluutio ja akunkesto ovat vaihtoehtoisia ja voidaan vaihtaa riippuen budjetistasi.