Pokeritapahtumat

Online-pokeriturnaukset ovat paras tapa näyttää taitojasi ammattilaispelaajana ja tienata myös paljon rahaa. Näemme parhaita strategioita suurimmassa osassa turnauksista.

Tässä luettelossa meillä on valloittavimmat online-pokeritapahtumat tänä vuonna. Tämä on myös loistava mahdollisuus lukea näistä tapahtumista ja nähdä, voitko ottaa niihin osaa.

Party Poker – PowerFest X – 28. heinäkuuta- 11. elokuuta

pokeritapahtumat Party Poker - Pokeritapahtumat

Tähän mennessä tämä on yksi odotetuimmista online-pokeritapahtumista tänä vuonna. Party Pokerilla on massiivinen taattu 28 miljoonan dollarin palkintosumma. Party Poker on myös loistava niille, jotka eivät halua käyttää liikaa rahaa, sillä he voivat osallistua 3-tasoiseen peliin.

Party Poker on myös loistava vapaa-ajan pokerin pelaajille, jotka haluavat kokeilla onneaan pokeritapahtumassa.

Bovada 20. heinäkuuta – 18. elokuuta

pokeritapahtumat Bovada - Pokeritapahtumat

Bovada on suurin yhdysvaltalaisten ja suomalaisten pokerin ystävien tapahtuma, jotka etsivät kiinnostavaa ja helppoa tapahtumaa, jossa he voivat saada paljon palkintoja. 4,5 miljoonan dollarin palkinnot eivät kuitenkaan saata kilpailla muiden pokeritapahtumien kanssa.

Sen houkutteleva palkinto voi kuitenkin houkutella amatööripelaajia, jotka haluavat osallistua pokeritapahtumaan.

America´s Cardroom – 21. heinäkuuta – 18. elokuuta

pokeritapahtumat America´s Cardroom - Pokeritapahtumat

America´s Cardroom on online-pokeritapahtuma, joka houkuttelee ammattilaispokerinpelaajia ympäri maailman.

Huikealla 13 miljoonan dollarin palkinnolla, tämä fantastinen tapahtuma on loistava tapa ammattilaisille pelata parhaita pelaajia vastaan ja saada mahdollisuus voittaa yli 10 miljoonaa.

2019 on mahtava vuosi, mitä tulee pokeriin. Näillä online-pokeritapahtumilla on massiivinen palkinto, ja se on loistava mahdollisuus amatööripelaajille kokeilla onneaan ja osallistua turnauksiin.